0726 530 298

Despre noi

Încă din primul an de la înființare, ne-am remarcat ca fiind o societate care acordă foarte multă atenție clienților săi și calității lucrărilor efectuate.

Înființată în 2018, PETROVAL GEOCATI este o companie dinamică care a cunoscut o rapidă ascensiune. În acești ani am investit și am evoluat continuu, astfel încât să putem oferi un nivel înalt de calitate a serviciilor și o satisfacție maximă a clienților.

Preocuparea constantă a firmei noastre de a le asigura clienților servicii performante, indiferent de anul de fabricație al autoturismelor acestora, ne-a motivat să ținem pasul cu schimbările tehnologice tot mai accelerate din ultimii ani și să achiziționăm echipamente de ultimă generație.

Fiecare persoană cu care interacționăm este tratată cu respect maxim. Îi analizăm individual nevoile și suntem pregătiți să-i oferim cele mai potrivite soluții la toate etapele colaborării. Îi ascultăm cu atenție așteptările și suntem întotdeauna deschiși la orice sugestii.

În curând, clienții noștri vor avea la dispoziție un spațiu special amenajat de unde vor putea superviza activitățile de reparații sau lucrările de întreținere executate în incinta service-ului asupra autoturismelor.

Împreună creștem satul românesc.

Societatea noastră a beneficiat de fonduri nerambursabile în valoare de 50.000 euro prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) în cadrul proiectului „Creșterea productivității societății PETROVAL GEOCATI prin înființarea activității lor nonagricole în mediul rural” cord proiect C06200000011724102014.

Am construit relații de încredere cu firme locale alături de care am confirmat faptul că putem beneficia de servicii de calitate la prețuri echitabile și în regiunea noastră. Pentru companiile care dețin parcuri auto dispunem de posibilitatea de a semna contracte de service auto, în baza cărora beneficiază de servicii preferențiale în privința programărilor, a timpilor de execuție și a prețurilor.